vvs installatør tilbyder service og installation

vVS installatør i frederikssund

Alsidig VVS installatør i Frederikssund og omegn

Fra småjusteringer til hele entrepriser

Pb VVS & Varmeservice er din alsidige VVS installatør i Frederikssund med stor ekspertise i alle ydelser inden for branchen. Vi tilbyder alt lige fra småreparationer og udskiftning af sanitet eller armaturer til totalløsninger for køkken og badeværelse med hele entrepriser samt gulvvarme, varmeløb mm.

Som oftest kan vi klare enhver opgave ude på det pågældende sted, i det vores firmabiler rummer alt det nødvendige materiale og udstyr, som man skal bruge til at håndtere en given installation eller opførelse. På den måde kan vi hurtigt og effektivt varetage din service eller entreprise. 

Kvalitet og garanti

Professionel vvs installatør i frederikssund

Pb VVS & Varmeservice er din erfarne VVS installatør, der er uddannet blikkenslager med autorisation som gas & vandmester. Firmaet rummer mange års erfaring og er specialister i gaspejse og gaskedler. Vi står for at montere og udskifte enhver installation uanset omfang og størrelse.

Derudover har vi kvalitetssikring gennem q-kontrol, som er din sikkerhed for et resultat i den bedste kvalitet. Kvalitetssikringen er din garanti for, at enhver fejl eller skade, der måtte opstå, kan- og skal udbedres. Vi udfører altid vores arbejde i højeste kvalitet, og garantien er kun til din tryghed.

PB VVS & Varmeservice ApS

Aut. gas & vandmester
CVR: 30489462

Skriv til os

Send en mail til

Ring og hør mere

Ring på telefon