Vores services

Montering

Vi er specialister

Effektiv installation

Pb VVS & Varmeservice er din erfarne installatør af gaspejse og gaskedler. Vi monterer sikkert og effektivt ud fra dine ønsker og behov. Vi håndterer store som små arbejdsopgaver på størstedelen af Sjælland. Vores indsigt og brede udsnit af materialer og udstyr gør enhver installation mulig.

Står du tilbage og har behov for vejledning eller rådgivning, tilbyder vi selvfølgelig det. Det er helt uforpligtende at få et projektmøde, hvor du fremstiller dine ønsker og behov. Ud fra vores indsigt og ekspertise i feltet, sikrer vi dig et tilbud, der er økonomisk fornuftigt og miljørigtig.

Vi tager stilling

Miljøorienteret VVS-arbejde

Pb VVS & Varmeservice er dit moderne firma, der går op i miljøet. Vi sørger altid for at håndtere og sortere miljørigtigt. Vores miljøhåndtering er din sikkerhed for arbejdskraft, der hverken går på kompromis med kvalitet eller miljø. 

Vi tilbyder serviceaftaler til vores kunder, hvor vi gennemgår installationerne. Vores serviceaftaler sikrer, at b.la. gassen forbrændes korrekt og gassen dermed udnyttes effektivt. Det er gavnligt for din økonomi og miljøet.

PB VVS & Varmeservice ApS

Aut. gas & vandmester
CVR: 30489462

Skriv til os

Send en mail til

Ring og hør mere

Ring på telefon