Gasservice i frederikssund og resten af Sjælland

Gasservice i Frederikssund

Professionel sparring og gasservice

Miljørigtig gasservice

Pb VVS & Varmeservice er din montør, der har stor erfaring i håndtering og montering af gaskedler, gaspejse og gasservice i Frederikssund og omegn. Vi har fagligheden og udstyret til at håndtere alt fra de helt store installationer til dem af mindre omfang. Det handler om dine behov og ønsker.

Står du tilbage med eventuelle spørgsmål, er du velkommen til at tage kontakt. Vi rådgiver ud fra vores mange års erfaring med VVS-arbejde og ekspertise i gaspejse og gaskedler. Vores ekspertise i feltet er din sikkerhed for relevant og professionel vejledning.

Autoriseret gasservice i frederikssund og omegn

Serviceaftale og udkald

Vi tilbyder serviceaftaler til alle vores kunder i forbindelse med vores installationer. Vi tilbyder en serviceaftale, der sørger for, at du altid sikret, at din installation udnyttes korrekt. Det er en fordel for din varmeregning og miljøet. Læs meget mere om aftalen ved at klikke nedenfor.

Pb VVS & Varmeservice tilbyder fri udkald til kl 20.00 for servicekunder med serviceaftaler. I vinterhalvåret (1. oktober-1. maj) er det fra kl. 15.30-20.00. Ved akutte opståede situationer kan vi altid køre afsted, hvis der skulle opstå fejl eller skader på din installation.

PB VVS & Varmeservice ApS

Aut. gas & vandmester
CVR: 30489462

Skriv til os

Send en mail til

Ring og hør mere

Ring på telefon